Nieuws

Onderstaande berichten zijn ook te vinden op Instagram en Facebook. Maar voor wie geen account heeft, vind je de berichten ook op de website terug.


13-04-2024

Bijzonder verhaal;
Wat een mooie, lieve, bijzondere klanten heb ik toch! Deze lieve Amsterdamse familie heeft mij ooit gevonden omdat ze altijd op zoek gaan naar streekproducten wanneer ze op bezoek gaan bij vrienden buiten de randstad. Maar na onze eerste kennismaking (en de kennismaking met onze lekkere kaas) zijn ze ook online blijven bestellen vanuit Amsterdam tussen de bezoekjes door. Toen ze toevallig een bestelling geplaatst hadden op de dag van mijn verjaardag, schreef ik de volgende dag op mijn kaartje aan hen waarom ik het pakketje een dagje later verzonden had. Vandaag waren ze weer in de buurt en kwamen ze hun bestelling gezellig ophalen. Maar dus ook met deze prachtige mega bos bloemen (moest zoeken naar een vaas die groot genoeg was😉) alsnog voor mijn verjaardag. Zo lief 🥰 Meteen ook maar kaas meegenomen voor de buurman haha. Die moest toch ook toegeven dat “hun kaas” echt lekkerder was dan wat hij normaal koopt. Maakt je dag toch top❤️🙏🏼


09-04-2024

Vandaag gezellige controle bij het melkmonsteren ❤️. Iedere 6 weken registreren we het aantal liters wat een koe geeft en nemen we een klein monster wat vervolgens onderzocht wordt op vet, eiwit, celgetal etc. Meten = Weten!


23-03-2023

We zijn los! Vandaag tot 16:00 lekker 🧀 proeven… Homoetsestraat 27, Homoet/Overbetuwe. Zien we je vandaag?
Naschrift; wat was het leuk om ook onze klanten bij de automaat eens live te ontmoeten en natuurlijk om nog meer mensen enthousiast te maken voor ons heerlijke product! Voor herhaling vatbaar.20-03-2024

Onze 🧀 eerst een keer proeven? Dat kan op zaterdag 23 maart bij de automaat van Maassen Pluimvee (Homoetsestraat 27, Homoet/Overbetuwe). Dan kun je meteen de eitjes voor de Pasen meenemen zodat ze volgende week met de Paasdagen goed te pellen zijn. Zie ik je zaterdag? Ik sta er van 10:30 tot 16:00 uur.


21-11-2023

Op de foto met… Nico van der Ham! Bekend van de foto op onze bekroonde Overjarige Kaas (zie volgende foto’s). Vandaag hadden we weer een Algemene Leden Vergadering waar we met onze 200 coöperatie leden bij elkaar komen. Toch leuk om daar gewoon de gezichten tegen te komen die op onze kazen staan. Wil je meer weten over de boeren die zorgen voor de melk van onze lekkere kaas? Kijk dan op de website van degraafstroom puntcom onder het kopje “onze boeren”.


28-10-2023

Zo leuk om te zien waar al mijn klanten wonen. De pakketjes 📦 gaan het hele land door! De meesten toch in ons eigen Gelderland. Wie wordt mijn eerste klant in Flevoland, Overijssel of Limburg?
En zie je jezelf op het plaatje als je onze kaas al kent? 
In Groningen; Groningen, Wagenborgen en Haren. In Friesland; Tytsjerk, Akkrum en Hommerts. In Drenthe; Gasselternijveen. In Noord-Holland; Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Den Helder en Hilversum. In Zuid Holland; Zevenhoven, Giessenburg, Lekkerkerk, Schiedam, Gorinchem en Stolwijk. In Zeeland Axel. In Utrecht; Werkhoven, Snelrewaard, Hekendorp, Papekop, Schalkwijk en Baarn. En in Noord-Brabant; Etten Leur, Prinsenbeek, Riethoven, Drunen en Dongen.
En het dichtstbij huis; Gelderland. Gelderland; Valburg, Elst, Huissen, Twello, Klarenbeek, Persingen, Nijmegen, Apeldoorn, Ravenswaaij, Oosterbeek, Renkum, Arnhem, Maurik, Beek-Ubbergen, Zevenaar, Herveld, Groesbeek, Tiel, Winterswijk, Angeren, Andelst, Lent, Zoelen, Driel, Zetten en Oosterhout. En Homoet natuurlijk, maar daar hoef ik niet te bezorgen/versturen 😉


25-10-2023

Misschien vraag je je wel eens af waarom we soms opvulmateriaal gebruiken bij het inpakken van de pakketjes 📦 Dit maakt het verschil voor snelle en onbeschadigde verzending! Wanneer een pakketje niet “in evenwicht” is en de inhoud zou kunnen gaan schuiven, is de kans groter dat het pakket tijdens de verwerking uit de bocht vliegt! Dan duurt het vaak zo minstens een dag langer dat het weer in het normale verwerkingsproces terecht komt en komt de kaas dus te laat aan of is in ieder geval langer onderweg dan nodig… De tweede reden is dat het voor de kaas 🧀 zelf natuurlijk ook niet bevorderlijk is als deze steeds los door de doos schuift als er ruimte over is. We proberen met twee verschillende maten dozen (die speciaal qua hoogte uitgezocht zijn op de gemiddelde hoogte van de kaas) deze overige ruimte te beperken. Bijvoorbeeld bij vier kilo-stukken is er geen opvulmateriaal nodig. Gelukkig is dit ook voor veel klanten een fijn aantal! 


07-06-2023

Gisteren de “tweede snede” geoogst. Dat is de tweede keer dit jaar dat de percelen gemaaid en gekuild worden. Hiermee hebben we het wintervoer voor de melkkoeien in ieder geval veilig gesteld! Vinden jullie het leuk om het hele kuilproces weer eens te volgen? Laat maar even weten, dan doe ik er de volgende keer uitgebreider verslag van!


16-05-2023

Ja, het is er weer! Echte Graskaas ook van de Graafstroom! Onze koeien lopen alweer een tijdje heerlijk buiten. Dus dat proef je in onze jongste kaas; de Graskaas.


10-02-2023

Kijkje over de schutting! Soms gaan wij ook even op bezoek bij collega boeren om van elkaar te leren. Dit kalfje was wel nieuwsgierig naar al die mensen die kwamen kijken 👀 en dacht er volgens mij het zijne van 😉. Was weer gezellig een dagje met collega boeren onder elkaar.


24-11-2022

Trots op Pieter en iedereen die ons helpt om dit mooie resultaat te halen! Pieter kwam vandaag terug van de ALV van onze coöperatie met deze trofee en een mooie bos bloemen. Altijd leuk!


15-10-2022

Puppy love 🥰. Meet Coco!
In april afscheid moeten nemen van Nola en een paar weken gelden van onze grijs/rode poes Jet. Maar nu weer leuk huisdieren nieuws. Coco is half Berner Sennenhond en half Golden Retriever. Benieuwd of er nog iets van een Berner in zit 😉. Uitgezocht bij mijn nieuwe haarkleur haha.


12-09-2022

Echt trots op onze kaasmakers van De Graafstroom!

"Zuivelfabriek De Graafstroom heeft voor de vijfde keer op rij Goud gewonnen tijdens de Global Cheese Awards! We zijn enorm trots op deze mooie prestatie en zien dit als een groot compliment aan onze kaasmakers. Deze keer werden er in totaal 5 prijzen in de wacht gesleept, waaronder 2x Goud"


03-09-2022

Onze coöperatie Deltamilk, eigenaar van Zuivelfabriek De Graafstroom, bestaat 12,5 jaar! Om dit mooie jubileum te vieren hadden wij zaterdag 3 september een feestelijke dag in het Openluchtmuseum met onze boeren en medewerkers.
Het was een zeer gezellige dag op een prachtige locatie. Alle lof voor de organisatie en de dappere boeren die hier ooit aan begonnen zijn!
(Foto met uitnodiging van het Facebook account van De Graafstroom)


05-07-2022

Ik ben niet van de politieke discussies op social media en ook niet van de harde acties. Maar dat we het met de huidige gang van zaken niet eens zijn, lijkt me logisch. Dus dat willen we zeker uitdragen.
Daarom vandaag het hek maar eens versierd met de vlag op zijn kop als protestuiting.
Ook de boerenzakdoek staat symbool voor steun aan de boeren (mag je ook zeker laten zien op je eigen manier ;-))
Naast de steun van de kat, ben ik ook blij met de mooie burgeractie om de boeren een hart onder de riem te steken door middel van mooie en lieve kaartjes. Ik heb ook fijne mails met steunbetuigingen van klanten mogen ontvangen; zo fijn!


25-06-2022

Mooie film met de drone gemaakt door @agriculturespotter tijdens het kuilen van de tweede snede gras. Weer een mooie voorraad om goed te kunnen melken! Ook altijd weer bijzonder om ons bedrijf vanuit de lucht te zien!


30-05-2022

Vandaag worden de zonnepanelen weer professioneel gereinigd. Laat de zon maar weer lekker schijnen!


02-05-2022

Aangezien de zuivelprijzen allemaal omhoog gaan, gaat de inkoop van de kaas en dus ook uw kaasprijs helaas omhoog. Door de hogere kosten en vraag en aanbod, zijn de melkprijzen gestegen. Uiteraard volgt de kaas dan ook na deze verhoging.


23-04-2022

Regionale Omroep RN7 was afgelopen dinsdag op de boerderij voor een leuk item over onze heerlijke Graafstroomkaas. Geniet mee met het verhaal achter Hart voor Kaas.


16 maart 2022

Ieder jaar weer een feest! De eerste stap naar de graskaas van Hart voor Kaas is gezet. Geniet lekker met ons mee. Goede reden voor mijn eerste Reel! Klik HIER om de reel op Instagram te bekijken. Heb je geen Instagram, dan kun je het filmpje hieronder op YouTube bekijken zonder extra teksten ;-)


16 maart 2022

Vandaag, woensdag 16 maart, is het weer feest in Homoet! De koeien mogen weer naar buiten! Ik zal nog een mooi filmpje plaatsen, maar nu eerst lekker genieten van het uitzicht. Dus mocht je tijd en zin hebben? Mooi weer om een rondje Homoet te wandelen of te fietsen.


1 februari 2022

Persoonlijk baal ik er natuurlijk ook altijd van wanneer alles in de winkel weer duurder wordt… Maar wanneer onze inkoopprijzen stijgen, stijgen de verkoopprijzen uiteraard mee. Hoe vervelend ik het persoonlijk ook vind. Daarom per 1 februari 2022 dus nieuwe prijzen voor alle kazen in de webwinkel van Hart voor Kaas, bij de automaat van Maassen Pluimvee in Homoet en bij de Albert Heijn in Elst.21 januari 2022

Supertrots op deze kaasmakers en superblij om dit mooie product te mogen verkopen! En natuurlijk trots om de heerlijke melk hiervoor te mogen leveren aan “onze” fabriek 😉🧀🥳.
Hieronder de link naar het artikel op Facebook.

https://www.facebook.com/degraafstroom/photos/a.371694662916128/4729839343768283

Tekst op Facebook bij deze foto:
"Wat was 2021 een succesvol jaar! Zuivelfabriek De Graafstroom sleepte met haar kazen een recordaantal prijzen in de wacht.
Dit is een groot compliment aan onze kaasmakers."


14 januari 2022

Vrijdag, “kaasdag”. Alle voorraden weer aangevuld! Online, bij de automaat en de Albert Heijn is alles weer volop verkrijgbaar. Dus mocht je afgelopen dagen misgegrepen hebben (sommige soorten gingen harder dan verwacht); het kan weer!


20 december 2021

Ook hier even wat Corona / Feestdagen aanpassingen deze week; op afspraak afhalen is nu de hele week mogelijk ipv alleen zaterdagochtend. Geef bij de opmerkingen aan wanneer het jou het beste uitkomt of bijvoorbeeld wanneer je andere wensen hebt. Bijvoorbeeld wanneer je er een blanco kaartje bij wilt of iets dergelijks. Ik krijg tot vrijdag geen nieuwe voorraad, dus OP=OP! Fijne dagen ondanks alles en blijf gezond 😘 🎄 🧀


12 november 2021

De ruimte van de automaat in ons mooie Homoet was al prachtig groot geworden. Maar nu met de nieuwe pui is het helemaal af! Lekker veel daglicht en nu ook nog meer producten; sinds kort ook kip. Het begint bijna een supermarkt te worden 😉


 5 oktober / 10 november 2021

5 oktober dit jaar was weer een bijzondere en belangrijke dag; de MAÏS OOGST! Is inmiddels alweer ff geleden, maar was net voor onze mini vakantie en tussen een drukke tijd qua fotografie door. Dus vandaar ff stilte van mijn kant op de Social Media. Wat een geluk hadden we die dag! Eigenlijk stond woensdag 6 oktober op de planning, maar de weersvoorspellingen waren zo slecht… Gelukkig konden we nog een dag naar voren bij de loonwerker en hadden we na een dag hard werken net de eerste laag plastic erop leggen bij de eerste regendruppels. Daarna viel het met bakken uit de lucht, maar hadden wij de oogst gelukkig goed binnen 🌽. Weer mooi voer om het komende jaar mee door te komen. Inmiddels ook de uitslagen binnen (er worden monsters van genomen en onderzocht naar voederwaarde etc) en het ziet er heel goed uit. Trots op (en dankbaar voor) iedereen die hier aan heeft meegeholpen! Ook altijd leuk om te horen dat velen zich dan ‘s morgens al verheugen op mijn soep tussen de middag😉. Het zijn de kleine dingen die het doen 🥣 ☕️


13 september 2021

Mooi nieuws; trots op onze kaasmakers!
"Zuivelfabriek De Graafstroom is weer flink in de prijzen gevallen tijdens Global Cheese Awards 2021!
Er werden maar liefst 9 prijzen in de wacht gesleept, waaronder 3x Goud.
De Graafstroom 30+ won Goud in de categorie ‘Reduced Fat Cheese – mature’ en ‘Lighter Cheese’ en Bonck van Blesckens Extra Pikant won Goud in de categorie ‘Best Dutch Cheese’.
Hierdoor is kaas van Zuivelfabriek De Graafstroom nu 4x op rij verkozen tot de beste Nederlandse kaas! Een resultaat waar wij van Zuivelfabriek De Graafstroom dan ook erg trots op zijn!"


9 september 2021

Leuke tip voor aanstaande zaterdag 11 september; ons mooie Homoetse kerkje is geopend met de Open Monumentendag! Natuurlijk goed te combineren met een bezoek aan de Homoetse boerderij automaat van Maassen Eieren voor verse eitjes, lekkere kaas van Hart voor Kaas/Graafstroom en andere producten van Schulp, IJsseloord en Boer’n Dip. Misschien ook een leuke tip voor mensen in je omgeving!


27 augustus 2021

“Back to school” & “Home Sweet Home”. Weer terug naar “normaal” en de lekkere Hollandse kazen. Ook wij zijn er weer helemaal klaar voor en hebben alles weer op de schappen liggen!


23 juli 2021

Dat is balen… (of dat zijn balen😉) De grootste helft van het gras is toch hooi geworden! Om de rest moest toch plastic gewikkeld worden omdat er nog teveel vocht in zat.
Dit is voor mij wel een klein beetje balen omdat Pieter mijn favoriete fotoplekje op de boerderij aan het volzetten is… Maar dat gaat uiteraard voor en het wordt vanzelf weer opgevoerd.
Helaas ook te vol om op te slapen voor de vrienden van Derek. En ook voor de vrienden van Fleur geen plek meer voor de tent….


22 juli 2021

Klaar met alle kaas en fotografie bezigheden, maar Pieter had nog genoeg te doen! Dus ook maar even de trekker op en schudden. Nu nog maar hopen dat het droog genoeg wordt om er hooi van te kunnen maken. Zo kan Pieter in de winter weer een mooi rantsoen voor de koeien, pinken en kalfjes maken. En kunnen de koeien weer lekkere melk voor de kaas maken!


14 juli 2021

We doen er alles aan om de kaas zo goed mogelijk bij de klant thuis te krijgen! De kaas is al vacuüm verpakt en wordt pas laat op de dag naar PostNL gebracht zodat deze zo kort mogelijk onderweg is. Met de warmte pakken we de kaas nog extra in met speciaal isothermisch noppenfolie. Zit daarmee soms extra strak in de doos😉. Maar ook meteen extra beschermd. Alles voor het beste resultaat!


5 juli 2021

Klacht…
Er is één klacht die ik nu al vaker terug hoor komen; de kaas is TE lekker… Het lukt meerdere mensen niet om te stoppen met eten en daardoor eten ze meer kaas dan ze zouden willen en dan goed voor ze is (volgens de weegschaal). Maar wat is hiervoor dan de oplossing? Ik heb er twee. Als eerste; probeer ook eens de 30+ kaas. Minder calorieën en echt een verrassend goede smaak. Zoals onze conculega’s van Milner zeggen; “wat er niet aankomt, hoeft er ook niet af”.
Mijn tweede oplossing; samen delen! Ik had het zelf dit weekend met drop. Echt de allerlekkerste drop (volgens mijn smaak dan) dropvisjes of sprotten. Zo’n zin om de hele zak in één keer zelf op te eten! Maar ik wist dat ik daarna zou denken “was dit nou nodig en heb ik er wel echt van genoten?”
Uiteindelijk met zijn vijven uitgebreid van de drop genoten, zonder schuldgevoel en ook het genieten gedeeld. En minder drop in mijn buik terecht gekomen ;-)
Dus tip 2; geniet met mate(n). En als je dan toch iets in je mond stopt, zorg dan wel dat het vooral erg lekker is en je er echt van kunt genieten. Dus dan weet je waar je terecht kunt voor de lekkere Graafstroomkaas; de automaat van Maassen eieren, AH Driessen Elst of online bij Hart voor kaas.nl

 


28 mei 2021

Tijd voor Gras en Graskaas!

Eindelijk droog; tijd om het gras te maaien. Ook de grote stukken Graskaas (950 gram) zijn weer binnen. Kunnen wij nu van het gras (de graskaas😉🧀) genieten en gaan we hier nu zorgen dat de koeien in de winter ook nog gras te eten

 


15 mei 2021

Mmm, het is weer zover! GRASKAAS 💛🌱🧀🇾🇪 Deze volle, romige en zachte Jonge Kaas heeft zijn heerlijke smaak te danken aan het verse voorjaarsgras wat de koeien zelf uit de wei gehaald hebben. Met plezier zoals je ziet😉🐮 Nu volop verkrijgbaar in de automaat bij Maassen eieren in Homoet. En mocht je niet in de buurt wonen, vanaf maandag gaan we weer verzenden en liggen ze ook bij Albert Heijn Driessen in Elst. Vanaf vrijdag 21 mei hebben we ook de 950 gram stukken GRASKAAS!


13 mei 2021

Drukke dag op de boerderij! Geluk gehad met het weer en in ieder geval weer wat voer voor de koetjes. Een deel in de “kuil” en een deel in vierkante balen. Veel kijkers/fietsers vandaag die meegenoten hebben op deze mooie Hemelvaartsdag. Net als de ooievaars; het kale land zat er vol mee. Nog meer genieten voor de voorbijgangers!


30 april 2021

Ook Albert Heijn Elst weer goed bevoorraad! 🧡🧀🇳🇱Zo leuk dat we mogen blijven leveren. Nu op een mooie plek naast de ham; klaar voor een lekkere tosti😉


21 april 2021

Soms LIJKT het veel, 5 kaasjes in één keer bestellen wanneer je online zonder verzendkosten wilt bestellen. Maar dit is dus de ruimte die het inneemt in je koelkast (lade of plank en je kunt ze natuurlijk ook over meerdere plekken in de koelkast verdelen😉) Houdbaar tot juli, maar dat gaan ze waarschijnlijk niet redden!
En mocht je liever wel (of juist niet) zo'n recht stuk hebben (wat bovenop vlakbij de wortelen ligt in dit geval) dan kun je dat bij de opmerkingen aangeven. Dan probeer ik daar rekening mee te houden!


17 april 2021

In Slow Motion Homoets gras eten!
Zo mooi om te zien hoe zo’n tong het gras “maait”. Met later ook nog het kerkje van Homoet, een vlieg in het voorbijgaan en een lief contact met een andere koe. 14 seconden worden een dikke minuut in slowmotion!


15 april 2021

Gisteren liepen de koeien aan de ene kant van het draadje, vandaag aan de andere kant! En morgen zelfs weer aan de andere kant van de boerderij. Dit noemen ze “roulerend weiden”. Het gras kan dan weer een paar dagen groeien en als ze weer terugkomen in een eerdere wei, genieten ze juist van de verse nieuwe grastopjes. Net zoals wij ook het liefst vers eten. @boerpietertje (de naam van Pieter op Instagram) is er maar druk mee!


13 april 2021

Een berichtje over lege schappen in de supermarkt en volle schappen bij de automaat en onze koeling had mooie gevolgen. Onze kaas ligt nu ook bij de Albert Heijn Driessen in Elst en Schuytgraaf! Met mooie woorden van Carmen Driessen op Facebook.


9 april 2021

Lekker aan de vrij-mi-bo met mijn nieuwe kaasstolp. Gepersonaliseerd door Susanne Jansen van Cadeautje van Hout. En natuurlijk met een heerlijk brokkelend Overjarig Schuitje. Alweer bijna een nieuwe aanbreken ;-)
Nu maar hopen dat we snel iets van een proeverij kunnen organiseren en we de stolpen kunnen gaan gebruiken!


1 april 2021
Geen grap, maar een artikel in de Gelderlander in de wekelijkse column "Boerentrots". Leuk stuk, via deze link te lezen of klik op de foto.


29 maart 2021
Koeien naar buiten!
Vandaag was het weer zover, altijd weer genieten voor mens en dier! Ieder jaar weer. Naast het filmpje natuurlijk ook nog wat gefotografeerd.


27 maart 2021
Ook de tasjes voor het afhalen staan klaar! Alleen op zaterdag van 9 tot 12 voor de stukken die niet in de automaat liggen en die vooraf online besteld zijn via de website.


26 maart 2021
De eerste pakketjes zijn afgeleverd bij PostNL 📦 ! Zo leuk om nu ECHT te zijn gestart. Ik ben benieuwd naar de ervaringen!


 
25 maart 2021

Yes! Stef was mijn eerste online tester en heeft hier net de eerste echte bestelling gedaan! Hij was al een echte oude kaas liefhebber via zijn collega Jeanine. Nu kon hij eindelijk ook grotere stukken bestellen. Het hele proces kritisch doorlopen en alles was gelukt. Tot zijn verbazing was zijn pakketje zelfs gewoon te volgen via track & trace! Het toeval wilde dat hij die dag zelfs thuis was en het pakketje zelf in ontvangst kon nemen. En meteen het hele proces getest ✅. We zijn er klaar voor!


24 maart 2021
Vanochtend kwamen ze de melk een keer overdag halen in plaats van 's avonds. Dus meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om even een foto te maken. De melk wordt iedere drie dagen opgehaald en er zitten dus "6 melkmalen" in omdat wij twee keer per dag melken. De ene dag komen ze hier melk halen en de andere dag weer kaas brengen! Ik zal een andere keer mee laten zien over het melkscheppen en de reiniging etc.


 

 

23 maart 2021
Vandaag zo'n mooi lief persoonlijk cadeau gekregen van Susanne Jansen! Deze gaan jullie vakaer terugzien met lekkere kaas erop. Leuke tip om iets persoonlijk door haar te laten maken.


 

19 maart 2021
Jaaa, het is zover! We zijn online! Je kunt vanaf nu bestellen en ons volgen op Instagram of Facebook. Open op de verjaardag van Fleur; dubbel feest!


Hart voor Kaas eerste pakketje

8 maart 2021
Vandaag de eerste test bestelling gedaan! Uiteraard aan mijzelf ;-) Alle mails gecheckt en aangepast en ook het eerste verzendlabel geprint en geplakt. We zijn er bijna...


Hart voor Kaas Ureum strooien Homoet

8 maart 2021
Pieter is ondertussen Ureum aan het strooien. Dit is dus GEEN standaard kunstmest (wel een kunstmeststrooier ;-)), maar een korrel die beter voor de bodem is. En een betere bodem, geeft beter gras. En beter gras, geeft betere melk. En dus straks weer lekkere graskaas!


Hart voor Kaas Kip buurvrouw Homoet Maassen

8 maart 2021
Onze kip! Ooit zelf aan komen lopen. Een echte vrije-uitloop-kip! De weg overgestoken van onze buurman (kippenhouder waar onze kaas in de automaat te koop is) naar onze boerderij. Inmiddels helemaal gesocialiseerd hier. Gaat prima met de hond en de koeien en hij volgt Pieter overal waar hij gaat als een echt huisdier. Super nieuwsgierig en nergens bang voor. Ik vind eigenlijk dat hij een naam zou moeten hebben. Iemand suggesties?


 

Hart voor Kaas slepen gras Homoet

8 maart 2021
Voordat het weer weer omslaat nog snel het landwerk aan het doen! Hier is Marc, onze stagiair, aan het slepen. Dit heeft meerdere doelen. De mest die er al op gereden is, wordt zo beter verdeeld en kan met de regen de komende dagen beter opgenomen worden. Ook wordt de grond van de molshopen vlak geschoven. Deze grond komt straks met het maaien niet meer in het gras (voer van de koeien) en eventuele nieuwe molshopen zijn beter te vinden. De mol hierdoor als het goed is ook! Je kunt aan de "strepen" in het gras altijd mooi zien waar je gebleven bent en wat je gedaan hebt!


Hart voor Kaas beschuitje ontbijt Graafstroomkaas onine

3 maart 2021
Zo leuk als je dit soort berichtjes toegestuurd krijgt!


Hart voor Kaas logo

2 maart 2021
Yes! Het logo staat nu definitief. Het was nog even schaven, maar dit gaat hem worden!


Hart voor Kaas dozen online verkoop kaas bestellen Graafstroom

1 maart 2021
Ook de dozen zijn inmiddels binnen! De website schiet ook al lekker op. Al met al nog wel een hele klus, maar wel een hele leuke die de goede kant op gaat!


Horloge now leven in het nu Hart voor Kaas

28 februari 2021
Mijn horloge zegt het al; we leven nu! En nu is het tijd voor iets nieuws! Ineens vallen er allemaal puzzelstukjes op de plaats. Het idee is geboren. Nu nog uitwerken...

© 2021 - 2024 Hart voor Kaas - Graafstroomkaas Online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel